Ett glas svenskt vin får idéerna att flöda

När ens idéknölar nästan är slutkörda är bra att ta en paus, sätta sig ner i en skön fåtölj och njuta av ett härligt glas svenskt vin. Som det gamla latinska ordspråket gick, ur vinet ”In vino veritas” – I vinet sanningen, och det är just det vinet inbringar, sanningen om hur idéerna ska börja flöda igen.

För att sätta extra fart på idéerna brukar vi här på heterogenesis ta en titt runt på nätet för att få inspiration. Det vi brukar kolla på varierar, men ofta blir det kläder som till exempel snygga trofé trosor och trofé bh. Inte för att vi försöker kolla på vackra modeller, utan för att vi upplever att den mest inspirerande designen kommer från designer som ofta annars döljs bakom ett skynke eller som i detta fallet, andra kläder.

Andra ställen vi ibland kan hitta inspiration från är:

Under broar, där graffitiartister skapar sin egen gatukonst.

På nyheterna, alla världens nyheter ger oss idéer om vad vi kan och bör skapa.

I himlen, för vissa är moln bara moln, andra ser en hund eller ett hus, vi ser en oändlig källa till idéer.

På byggarbetare och andra människor som jobbar mycket med kroppen. Dessa inspirerar oss att skapa designer för rörliga arbetskläder som passar alla sorters arbeten.

Detta var lite om våran process för när vi får slut på idéer, har ni någon annan? Kommentera gärna era bästa tips på att få idéerna att flöda!