En pyramid är det perfekta objektet att måla av

Att måla är något många gillar att göra, men få är tillräckligt bra på för att kalla sig konstnärer. Ofta är objektet som blir målat något i konstnärens närhet, människor, djur och natur, mat, byggnader, självporträtt, ja listan kan fortsätta i nästan en oändlighet. Vad som vi dock har lagt märket till under alla våra år som inom citat tecken professionella konstnärer, är att det bästa objekt att måla av är en pyramid.

Detta eftersom en pyramid har den perfekta formen, utgår man från en pyramidform kan man skapa nästan vad som helst. Vill man måla en uggla, börja med en pyramid, vill man måla ett hus med fuktproblem, börjar man med en pyramid, vill man måla av ett landskap med berg och dalar, börjar man återigen med en pyramid, och så vidare.

Den bästa sortens pyramid är den som är fyrsidig och är lika lång på alla sidor. Detta då denna typen av pyramid är symmetrisk, vilket gör att det är lättare att hålla hela bilden symmetrisk, när man väl börjat måla vidare.

Vi hoppas att ni någon gång provar att börja med en pyramidform, och målar vidare från den. Vi tror att ni då kommer upptäcka hur det bland annat är mycket lättare det blir att hitta symmetrin i bilden.