Ställa ut med Mark Bric Display

I vårat första inlägg skrev vi om hur konstnärer kan synas online, och vad för positiv effekt denna exponering kan leda till. I detta inlägg ska vi ta upp hur man kan göra sin konst synligare på mässor och andra utställningar.

Det bästa sättet att göra sin konst synlig på mässor och utställningar är att anlita riktigt skickliga mässmonterdesignare, som till exempel Mark Bric Display. Med en snygg och kreativ mässmonter kan man locka till sig många potentiella kunder. Det bästa av allt är att mässmonterdesigners som Mark Bric Display har ett flertal olika mässmontrar som man kan välja mellan. Allt från en simpel reklamflagga, till mässtorn och ljuslådor.

Det bästa med dessa montrar och alla de andra Mark Bric Display säljer, är att de är specialgjorda efter kundens val. Detta innebär såklart att konstnärer kan använda montrarna som canvas, och då göra dem till en del av konstkollektionen som ställs ut.

Våran favorit bland mässmontrarna är enhälligt Ljuslådan. Vi ser potentialen som denna låda kan få i rätt händer. Framförallt tror vi att konstnärer som målar mycket med olika nyanser, till exempel nyanserna som syns på ett konstverk som föreställer dränering av ett gammalt hus, har användning för dem. Ljuslådorna hade gett liv till konstverken och gjort att de stack ut mer.